PVC vloerenKeukencentrum De Vries heeft een ruim assortiment aan PVC vloeren. Deze kunststofvloeren zijn gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als vinyl. Daarbij past het zich snel aan de temperatuur van de ruimte aan, is het waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming en is het eenvoudig schoon te houden. De vloeren zien en voelen natuurlijk aan. Op deze manier zijn ze bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren.

De vele voordelen van PVC

PVC vloeren hebben een ongekende duurzaamheid, een hoge slijtageweerstand en zijn verkrijgbaar in veel kleuren en patronen. Tel daarbij het gebruikersgemak en de lange levensduur op, en u heeft een zorgeloze vloer. Van eerder uit worden de PVC stroken geplakt op een geëgaliseerde ondergrond. Dit resulteert in een stille woonvloer die vochtbestendig is. Tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar als kliksysteem.

Inspiratie opdoen in onze showroom

Kortom, PVC biedt heel veel voordelen. Als u zo’n vloer nodig heeft, bent u van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers begeleiden u van begin tot eind met de aanschaf van de mooiste en beste woonvloeren. Zo bent u verzekerd van een juiste aankoop. Door het uitgebreide aanbod heeft u bij ons alles onder één dak. Wij kunnen het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen.