PVC vloer kopen? Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een ruime collectie van deze gemakkelijke kunststofvloeren. Ze zijn namelijk eenvoudig te leggen als laminaat en net zo duurzaam als vinyl. Verder past het zich snel aan de temperatuur van de ruimte aan, is het waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming en is het gemakkelijk schoon te houden. De vloeren zien en voelen natuurlijk aan. Daarmee zijn ze bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren. Bezoekt u onze showroom om inspiratie op te doen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en begeleiden u van begin tot eind met de aanschaf van de mooiste en beste woonvloeren. Zo bent u verzekerd van een juiste aankoop. Een PVC vloer kopen doet u dus bij Keukencentrum De Vries.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit PVC vloeren. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
PVC vloer kopen

PVC vloer kopen bij Keukencentrum De Vries

Heeft u een PVC vloer nodig? Vraagt u dan een offerte aan of kom langs in onze uitgebreide showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen. We hebben een zeer ruim assortiment PVC vloeren zodat er voor iedereen een goede vloer te vinden is. PVC vloeren hebben een ongekende duurzaamheid, een hoge slijtageweerstand en zijn verkrijgbaar in veel kleuren en patronen. Tel daarbij het gebruikersgemak en de lange levensduur op, en u heeft een zorgeloze vloer. Van oudsher worden de PVC stroken geplakt op een geëgaliseerde ondergrond. Het resultaat is een stille woonvloer die vochtbestendig is. Tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar als kliksysteem. Daarmee is het ook geschikt voor appartementen met geluidseisen en houten vloeren.

Ik koop mijn PVC vloer bij de specialist

De mooiste en beste PVC vloer koopt u dus bij Keukencentrum De Vries. Door het uitgebreide aanbod heeft u bij ons alles onder één dak. Wij kunnen het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Bezoekt u dan eens onze showroom in Genemuiden of neemt u contact op met onze medewerkers

Bekijk onze PVC vloeren