Het koppend hart van ieder huis is toch wel de keuken. Hier hoort ook een mooie en goede vloer bij. Eén van de meest veelzijdige vloeren zijn pvc vloeren die tegen een stootje kunnen, ideaal voor de keuken dus. Voor PVC vloeren in Dalfsen en omgeving bent u bij Keukencentrum De Vries aan het juiste adres. Deze specialist is slechts 30 minuten rijden van Dalfsen gevestigd en biedt een ruime collectie PVC vloeren. Hoe kiest u de perfecte keukenvloer? Wij helpen u graag.

Voordelen PVC vloeren

Een keukenvloer wordt non-stop op de proef gesteld. Een glas dat met inhoud en al op de grond valt of een mes die met de punt naar beneden valt, u herkent het wellicht wel. Gelukkig zijn pvc-vloeren perfect opgewassen tegen zulke voorvallen. Nog een aantal voordelen van een PVC vloer:

  • Gemakkelijk te leggen
  • Geluidsdempend
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Vochtbestendig

Bent u al overtuigd van de voordelen van een pvc vloer in uw huis? Bekijk ons complete aanbod pvc-vloeren en kies uw favoriet.

Welke woonstijl past er in uw keuken?

Of u nu van modern, klassiek, landelijk of bohémien houdt, bij Keukencentrum de Vries vindt u de pvc-vloer van uw dromen. Alle opties zijn overzichtelijk gecategoriseerd, zodat u op uw gemak alle opties kunt bekijken. Wilt u een vloer die de rest van uw nostalgische keuken naar boven haalt? Een donkerbruine PVC vloer maakt het plaatje misschien compleet. Een liefhebber van modern? Onze visgraatvloer staat prachtig in vrijwel iedere keuken. Het kan natuurlijk ook dat u nog geen idee heeft welke vloer nou het mooist staat bij uw keuken. Gelukkig is het daarom ook mogelijk persoonlijk advies in te komen winnen bij de adviseurs van Keukencentrum, de Vries. Gelukkig bent u er zo vanuit Dalfsen.

Kwaliteit en gemak

Koopt u een pvc-vloer bijKeukencentrum de Vries dan kiest u voor kwaliteit en gemak. De vloer is in een mum van tijd gelegd wij verzekeren u altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Creëer uw gewenste look

PVC vloeren zijn van kunststof gemaakt, maar u kunt er vrijwel iedere look mee creëren dankzij de vele motieven en patronen. Van houtlook tot betonlook, het is allemaal mogelijk. Om de juiste sfeer te realiseren is het van belang om vooraf goed na te denken over welke vloer het beste bij uw woning past. De vloer is immers erg bepalend. Wilt u de mogelijkheden met eigen ogen zien? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom.

Passend advies

Heeft u interesse in het kopen van PVC vloeren nabij Dalfsen? Neem contact op met Keukencentrum de Vries. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies. Zo weet u zeker dat u een pvc-vloer koopt die geheel aansluit op uw wensen.