Een nieuwe PVC vloer voor uw keuken koopt u niet zomaar. De keuken neemt een prominente plaats in binnen een huis. Samen koken, een kop koffie drinken of lekker rondom de tafel zitten. Het is dus van belang dat er een stijlvolle en sfeervolle ruimte gecreëerd wordt. Het is aan u om te bepalen welke sfeer de keuken uitstraalt, maar bij Keukencentrum de Vries helpen we u hier graag bij. Voor PVC vloeren in Dronten hoeft u dus niet verder te zoeken.

Welke PVC vloer past bij uw woonstijl?

Om één geheel in huis te creëren is het natuurlijk prachtig als uw nieuwe PVC-vloer past bij de rest van uw interieur. Kies daarom altijd voor een vloer die past bij uw woonstijl. Gaat u voor een landelijke look of heeft u een Scandinavische woonstijl? Wat uw stijl ook is, bij Keukencentrum de Vries vindt u uw ideale vloer van PVC. Wij bieden PVC vloeren in allerlei uitvoeringen. Houdt u van een warme uitstraling? Bekijk dan de PVC houtlook vloer eens. Of erg mooi bij een moderne stijl: de betonlook. Deze hebben wij in diverse kleuren en patronen. Op onze website vindt u diverse PVC vloeren online. U kunt op uw gemak de mogelijkheden vergelijken.

Breng een bezoek aan de showroom

Wilt u de kwaliteit van onze PVC vloeren met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Genemuiden. U kunt hier niet alleen het assortiment bekijken, maar ook advies inwinnen bij onze specialisten. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en voorzien u van passend advies. Zeker weten dat u met de perfecte PCV vloer terug naar Dronten gaat.

Stroken of kliksysteem

Er zijn veel opties als het gaat om PVC vloeren. Wist u dat u ook kun kiezen voor een PVC vloer in tegelvariant? Traditioneel worden PVC stroken geplakt op een ondergrond die geëgaliseerd is. Dit resulteert in een vochtbestendige en stille woonvloer. Vandaag de dag zijn ze ook als kliksysteem verkrijgbaar. Dit maakt PVC vloeren ook zeer geschikt voor appartementen.

Welk PVC Dronten kiest u?

Bent u op zoek naar een PVC vloer voor uw keuken of misschien wel uw woonkamer? Bij Keukencentrum de Vries kunt u terecht voor een ruime collectie PVC vloeren. Of we ook PVC vloeren leggen in Dronten? Zeker weten! Bent u benieuwd naar onze PVC vloer prijzen? Vraag een offerte op maat aan. Geef aan welke vloer u wilt laten leggen en wat de afmetingen voor de gewenste vloer zijn. Wij brengen vervolgens voor u in kaart met welke kosten u rekening dient te houden. Heeft u een vraag over ons assortiment of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor PVC vloeren in Dronten? Neem geheel vrijblijvend contact op met Keukencentrum de Vries.