U zoekt een nieuwe PVC vloer in de omgeving van Hasselt? We laten u graag kennismaken met Keukencentrum de Vries. Hier vindt u een ruime collectie PVC vloeren, bijvoorbeeld voor bij uw nieuwe keuken. Binnen een huishouden neemt de keuken altijd een belangrijke plek in. Hier kookt u, drinkt u een kop koffie of zit u gezamenlijk te eten met familie. Het creëren van een goede sfeer is dus erg belangrijk. Een vloer speelt hier een belangrijke rol in. Niet alleen zijn PVC vloeren heel mooi, ze kenmerken zich ook nog eens door hun lange levensduur, een ideale vloer dus! Voor PVC vloeren in Hasselt hoeft u dus niet verder te zoeken.

Een PVC vloer voor ieder interieur

Een interieur hoort naadloos op elkaar aan te sluiten, uw PVC vloer moet dus ook zeker passen bij de rest. Heeft u een modern, klassiek, landelijk of retro interieur? Wat uw stijl ook is, bij Keukencentrum de Vries vindt u uw ideale vloer van PVC. U vindt hier PVC vloeren in allerlei uitvoeringen. Voor een landelijke woonstijl zijn PVC vloeren met een houtlook erg mooi. Ook de betonlook is erg populair vandaag de dag en past mooi bij een moderne sfeer. Kijk op uw gemak eens rond om de mogelijkheden te bekijken en erachter te komen wat voor vloer uw voorkeur heeft.

Doe inspiratie op in de showroom

Bent u er nog niet over uit welke vloer het beste zou staan in uw huis? Neem dan eens met eigen ogen een kijkje en bezoek onze showroom. Hier ziet u de vele mogelijkheden en kun u meteen onze medewerkers om advies vragen. Geen twijfel over mogelijk dat u dan met de juiste PVC vloer teruggaat naar Hasselt.

Diverse systemen

Zoals u leest zijn de mogelijkheden als het aankomt op PVC vloeren bijna eindeloos. Dit geldt ook voor het leggen van een PVC vloer. Voorheen werd het standaard gedaan door stroken PVC op een geëgaliseerde grond te plakken. Tegenwoordig kunt u ook kiezen voor een kliksysteem. Het is mogelijk om onze medewerkers in te huren om de vloer te laten leggen.

Welk PVC Hasselt kiest u?

Bent u toe aan een nieuwe PVC vloer of wilt u gewoon iets nieuws? Keukencentrum de Vries helpt u graag uw droomvloer werkelijkheid te laten worden. Bent u benieuwd naar de kosten van zo’n nieuwe vloer? Vraag een offerte aan, geheel vrijblijvend. Geef aan om welke vloer het gaat en wat de gewenste afmetingen zijn en wij zorgen voor een duidelijk kostenplaatje. Heeft u een vraag over ons assortiment of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor PVC vloeren in Hasselt? Neem geheel vrijblijvend contact op met Keukencentrum de Vries. Of vul het contactformulier op de website in en wij nemen contact met u op.