Woont u in Kampen en wilt u uw ruimte graag voorzien van een nieuwe vloer? Bij Keukencentrum de Vries bent u helemaal aan het juiste adres. Wij hebben de meest prachtige PVC vloeren in ons aanbod. Of u uw woning nou wilt voorzien van een landelijke touch of een moderne touch: met onze PVC vloeren is het mogelijk.

De perfecte vloer vinden?

De zoektocht naar de perfecte vloer kan lastig zijn. Er is nou eenmaal zoveel keuze dat u misschien door de bomen het bos niet ziet. Bij Keukencentrum de Vries vindt u een ruime collectie met PVC vloeren die geschikt zijn voor diverse woonstijlen. Wij hebben niet alleen de meest prachtige vloeren in ons aanbod: u kunt er ook van uitgaan dat de kwaliteit goed is. Onze PVC vloeren hebben een hele lange levensduur waardoor u er jarenlang plezier van kunt beleven.

Voordelen PVC vloer

PVC vloeren hebben verschillende voordelen. Allereerst ziet dit type vloer er superstrak uit in uw interieur. Daarnaast geldt dat de vloeren geluiddempend zijn, ze warmte absorberen en ze geschikt zijn voor vloerverwarming. Kortom: een goede investering dus voor in uw ruimte.

Van betonlook tot houtlook

Bij ons vindt u diverse soorten PVC vloeren. Helemaal fan van een houten vloer? Kies dan voor een houtlook PVC vloer. Zo straalt u een landelijke sfeer uit in uw woonruimte. Wilt u liever een moderne of industriële sfeer uitstralen? Kies dan voor een betonlook vloer. De diverse vloeren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en tinten. Kies uw favoriet en geniet van uw nieuwe PVC vloer in Kampen. Op onze website ziet u de diverse mogelijkheden, maar in onze showroom krijgt u helemaal een goed beeld van de collectie. Breng dus zeker een bezoekje aan onze showroom.

PVC vloer leggen in Kampen

Een PVC vloer leggen? U kunt natuurlijk zelf de vloer leggen, maar als u echt zeker wilt zijn van kwaliteit dan is het een aanrader om dit aan ons uit te besteden. Onze specialisten hebben flink veel ervaring met het leggen van een PVC vloer in Kampen. Met de beste materialen en technieken kan een vloer op een zo’n efficiënt mogelijke manier gelegd worden. Onze specialisten komen graag bij u langs.

Offerte

Heeft u ook interesse in het kopen van een PVC vloer in Kampen van Keukencentrum de Vries? Wij brengen graag de kosten voor u in kaart. Geef aan wat de afmetingen zijn van de ruimte, welke vloer u precies wenst en of u uw vloer door ons wilt laten leggen en wij stellen een offerte op maat op.

Meer weten over PVC vloeren in Kampen bij Keukencentrum de Vries?

Wilt u een PVC vloer in IJsselmuiden kopen bij Keukencentrum de Vries? Neem gerust contact op met onze specialisten. Wij staan voor u klaar en helpen u verder bij het maken van een geschikte keuze.