PVC vloeren kopen doet u bij Keukencentrum De Vries. Wij hebben een ruime collectie van deze gemakkelijke kunststofvloeren. Voorheen werden deze vloeren vooral toegepast in projecten, maar zijn tegenwoordig zo natuurgetrouw dat ze in heel veel woonhuizen te bezichtigen zijn. PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout, eenvoudig te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. Maar ze zijn ook te kiezen als tegelvariant. PVC past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een akoestische demping. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van mooie voeren. Zo weet u zeker dat u de juiste aankoop doet. PVC vloeren kopen doet u dus bij de specialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit PVC vloeren. Lees hier uw voordelen:

  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
PVC vloeren kopen

PVC vloeren kopen bij Keukencentrum De Vries

We hebben bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden een mooie en ruime voorraad PVC vloeren. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in heel veel houtmotieven met de daarbij behorende variatie in lengte en breedte. Maar ze zijn ook te kiezen als tegelvariant. Van oudsher worden de PVC stroken geplakt op een geëgaliseerde ondergrond. Het resultaat is een stille woonvloer die vochtbestendig is. Tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar als kliksysteem. Daarmee is het ook geschikt voor appartementen met geluidseisen en houten vloeren. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D-ontwerp zullen wij uw droomvloer tot stand laten komen. U kunt ze zelf aanleggen. Maar ook onze specialisten helpen u graag bij de aanleg van uw mooie PVC vloer.

Ik koop mijn PVC vloeren bij de specialist

PVC vloeren kopen doet u uiteraard bij de specialist. Door het uitgebreide aanbod heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Bezoekt u dan eens onze showroom in Genemuiden of neemt u contact op met onze medewerkers.

Bekijk onze PVC vloeren