Rechte keuken kopen? Dat doet u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een ruim aanbod van dit type keukens. Zo’n rechte keuken is compact en veelzijdig. Dit type keuken past in kleinere ruimtes en is daardoor zeer gangbaar. De rechte opstelling van de keuken biedt genoeg plaats voor een kookunit en een spoelbak. Daarnaast is er nog ruimte voor gewenste inbouwapparatuur als een vaatwasser en een koelkast. Een relatief kleine kamer of een lange rechte wand kan op deze manier toch optimaal worden benut. Bij ons heeft u de keuze uit een tijdloze opstelling of een keuken waarbij design de hoofdtoon voert. De rechte keukens van Keukencentrum De Vries zijn te verkrijgen in alle voorkomende stijlen, van functioneel tot luxe.

Rechte keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Rechte keukens zijn dus ideaal voor kleinere ruimtes. Efficiënter is bijna niet mogelijk. Deze keukens zijn namelijk overzichtelijk en compact. De mogelijkheden van de rechte keukens zijn bij Keukencentrum De Vries verrassend. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van dit type keukens van de hoogste Duitse kwaliteit. Zo kunt u bij ons kiezen voor een eenvoudige opstelling, welke budgetvriendelijk en functioneel is en waar u jarenlang plezier aan beleeft. Uiteraard kunt u ook gaan voor complexere rechte keukens, waarbij design of luxe een centrale plek hebben. Bezoekt u eens onze showroom om inspiratie op te doen. De ervaren medewerkers kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een nieuwe keuken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse rechte keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
rechte keuken

Ik koop mijn rechte keuken bij de specialist

Heeft u interesse in onze rechte keukens? Of wilt u weten wat de mogelijkheden in uw woning zijn? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom om inspiratie om te doen. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige keuken. Onze specialisten staan altijd klaar voor een passend advies.

Bekijk onze keukens