Indien u een defect in uw keuken heeft, wilt u natuurlijk graag dat dit snel opgelost wordt. U bent immers vaak in de keuken en dan kan een defect behoorlijk vervelend zijn. Het is vaak onnodig om bij een beschadiging alles aan te passen. Daarom kan een reparatie de uitkomst bieden. In de meeste gevallen zijn defecten of beschadigingen eenvoudig te herstellen door de keukenspecialist.

Keukenapparatuur

Het kan natuurlijk zijn dat uw keukenapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven of elektrische kookplaat, gerepareerd moet worden. Uiteraard wilt u dat deze reparatie snel uitgevoerd gaat worden. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door het juiste gereedschap lossen wij de problemen altijd snel op.

Keukenkasten

De reparatie van uw keukenkasten gaat erg gemakkelijk. Bij het vervangen van de deuren kunt u kiezen voor een ander model of structuur. Als u minder geld kwijt wilt aan de deuren, dan kunt u ervoor kiezen om er alleen een folie op aan te brengen. Er zijn vele soorten folies, met veel verschillende kleuren. Informeer naar de opties.

Keukenblad

Wilt u uw keukenblad vervangen? Er zijn vele soorten materialen voor een keukenblad. Een aantal voorbeelden zijn keukenbladen die bestaan uit massief hout, kunststof en composiet. Ook komt het vaak voor dat het keukenblad snel slijt of dat er een deuk ontstaat in het keukenblad. Dan moet uw keukenblad natuurlijk ook vervangen worden. Het herstellen van een keukenblad hangt af van de grootte van de schade.

Reparatie aanvraag

Keukencentrum De Vries is u graag van dienst indien een keuken wilt repareren. Wij hebben ruime ervaring en bieden hoogwaardige service en kwaliteit. Bij ons kunt u eenvoudig een reparatie aanvraag indienen. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.