Showroomkeuken kopen? Dat kan bij Keukencentrum de Vries. Wij hebben namelijk heel van deze uitverkoop keukens in onze winkel staan. Deze keukens worden normaliter gebruikt om onze aangeboden keukens tastbaar te maken en om de verkoop ervan te stimuleren. Maar deze keukenmodellen moeten regelmatig vervangen worden voor nieuwe modellen en worden dan tegen gunstige prijzen verkocht. Ideaal als u een nieuwe, hoogwaardige keuken wilt kopen tegen een gunstige prijs. Ze zijn namelijk door de fabrikant meebetaald, waardoor u ze goedkoper kunt overnemen. Het is daarmee een mooi alternatief voor een tweedehands keuken. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden voor uw nieuwe showroomkeuken? Of wilt u graag een passend advies voor uw keukenwensen? Brengt u dan vrijblijvend een bezoek aan onze keukenspeciaalzaak in Dronten of Genemuiden. U vindt hier ons brede assortiment showroomkeukens én u kunt vragen stellen aan onze ervaren adviseurs. Past deze keuken in uw woning? Kunt u alles zomaar overnemen? Kortom, veel vragen. Zij helpen u onder meer graag bij het maken van een 3D-ontwerp zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe keuken, de showroomkeuken.

Showroomkeuken kopen bij Keukencentrum De Vries

De showroomkeuken biedt u dus veel voordelen. U profiteert vaak van kortingen wanneer er een nieuw model wordt ingevoerd door onze keukenspeciaalzaak. Dit is vaak zeer de moeite waard. Mits deze keuken in uw ruimte past. Een showroomkeuken heeft namelijk wel een bepaalde stijl, bepaalde onderdelen en bepaalde afmetingen. Het kan dus bijvoorbeeld zijn dat de aanrechtbladen niet precies in uw bestaande keukenruimte zullen passen. Dat is dan ook één van de grootste nadelen. De voordelen zijn uiteraard in de meerderheid. Showroomkeukens zijn goedkoop en nauwelijks gebruikt. Dit type keuken houdt het dus jaren langer vol. Daarbij zitten er bij deze keukens altijd modieuze en actuele modellen tussen. De koop van zo’n keuken is ook transparant, want u krijgt precies de keuken die u in onze showroom heeft zien staan. Wilt u alles weten over de voor- en nadelen van deze keuken? Bezoekt u dan eens vrijblijvend de showroom van Keukencentrum De Vries en laat u voorzien van een persoonlijk advies. En door bij ons een gratis 3D-ontwerp te maken krijgt u een goed beeld van uw nieuwe keuken en kunt u direct inzien of al uw wensen en eisen passen in uw nieuwe keuken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn showroomkeuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt in onze showkeukens? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Genemuiden of Dronten om inspiratie op te doen. Het zelf zien van de indeling en het voelen van materialen zorgt ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies. Onze adviseurs kunnen u namelijk uitstekend helpen bij het uitzoeken van de juiste showroomkeuken.

Bekijk onze keukens