Therdex PVC vloer kopen? Bij Keukencentrum de Vries in Genemuiden en Dronten hebben we naast de keukens ook een zeer uitgebreide collectie van topkwaliteit PVC vloeren. Wij voeren hier onder andere het topmerk Therdex. Deze vloeren zijn zo specifiek en natuurlijk dat het nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer. Met een beetje verbeelding ruikt u de lak en voelt u de nerf. U staart naar de monumentale vloer en vraagt u af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. U realiseert zich dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Therdex heeft een zeer ruime collectie in prachtige dessins waarin iedere klant zijn juiste keuze kan maken. De Therdex collectie bestaat uit onder andere uit de series Basic, Click, Exlusive, Herringbone, Loose Lay, Originals, Regular, Stone, Woven vinyl en Xstralong. De dessins zijn visgraat vloeren, planken vloeren, Hongaarse punt vloeren, PVC vloeren met decorranden, betonlook vloeren van 45×90 en 100×100. De mooiste Therdex PVC vloer koopt u dus bij de specialist.

Therdex PVC vloer kopen bij Keukencentrum De Vries

De vloer is beeldbepalend voor de keukenruimte. Voor Therdex de opdracht om dusdanig op kleur- en structuurniveau te ontwikkelen zodat aan elke ruimte het juiste karakter gegeven wordt. Met een Therdex PVC Vloer kiest u voor een topproduct. Een topproduct in alle opzichten. Kwaliteit is een vanzelfsprekende factor. Belangrijk: PVC Vloeren van het merk zijn voorzien van bio-weekmakers, dus ftlaatvrij. Het is één van de redenen waarom wij zaken doen met het merk. Wij hebben dan ook een ruim aanbod van Therdex in ons assortiment. Deze bieden wij ook in verschillende kleuren aan: antraciet, betonlook, gebrand, gebruind eiken, leisteen, natuur, rood eiken, vergrijsd, wit en woven series. Maar er zijn meer redenen waarom we voor Therdex kiezen: de verfijnde techniek zorgt ervoor dat de houtstructuur tastbaar aanwezig is, onderhoudsarm (door een harde, matte PU laag is schuren, lakken of oliën verleden tijd), dempt het het loopgeluid, biedt het 15 jaar garantie en is het breed toepasbaar (PVC vloeren van topkwaliteit).

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
therdex pvc vloer

Ik koop mijn PVC vloer van Therdex bij de specialist

Is uw interesse gewekt in een PVC vloer van Therdex? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Dronten om inspiratie op te doen. Het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige, nieuwe keukenvloer. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies. Onze adviseurs kunnen u namelijk uitstekend helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken inclusief keuken en vloer. Heeft u al ideeën over hoe de keukenvloer er uit moet komen te zien? Met onze 3D keukenontwerper kunt u uw idee visualiseren. Aan de hand van uw eisen en wensen gaan onze adviseur graag met u aan de slag om de details uit uw ontwerp te bespreken.

Bekijk onze vloeren