Wanneer u een nieuwe PVC vloer wilt kopen, dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u kwaliteit in huis haalt. Om hier zeker van te zijn is het een aanrader om te kiezen voor het topmerk Therdex. Bij Keukencentrum de Vries vindt u een ruim aanbod met PVC vloeren van Therdex. Deze vloeren zijn gemaakt van super kwaliteit waardoor u heel veel jaren plezier zult beleven van een PVC vloer van dit merk.

Waarom kiezen voor een PVC vloer van Therdex?

Het is niet voor niets dat wij ervoor hebben gekozen om PVC vloeren van Therdex toe te voegen aan ons aanbod. Er zijn namelijk diverse voordelen aan de vloeren van dit merk. Ten eerste zijn de vloeren van dit merk niet alleen gemaakt van topkwaliteit: de vloeren zien er ook nog eens prachtig uit. Verder geldt dat de vloer zeer onderhoudsarm is en het een lange levensduur heeft. Tevens geldt dat de vloer toepasbaar is in een vochtige ruimte en is het geschikt voor vloerverwarming. Daarbij heeft de vloer een aangename loop-geluidsdemping en heeft de vloer een harde, matte PU-beschermingslaag.

Van houtlook tot betonlook

Bij Keukencentrum de Vries vindt u PVC vloeren van Therdex in diverse uitvoeringen. Bent u op zoek naar een houtlook PVC vloer? Of gaat uw voorkeur liever uit naar een PVC vloer in een betonlook? De keuze is aan u. Bij Keukencentrum de Vries vindt u dus heel veel soorten PVC vloeren. De PVC vloeren van Therdex zijn verkrijgbaar in een variatie aan lengte- en breedtematen. Ook zijn er tegelvarianten beschikbaar. Het is maar net wat u graag wenst en wat u graag wilt uitstralen in uw ruimte.

therdex pvc vloer

Offerte

Interesse in het kopen van een PVC Therdex vloer? Via onze website ontdekt u wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk kunt u in het echt nog beter zien hoe een PVC vloer oogt. Daarom is het altijd een aanrader om een afspraak te maken in onze showroom. Eén van onze adviseurs staan u graag te woord en tonen u uw favoriete PVC vloer van Therdex. Eerst weten met welke kosten u rekening moet houden? Geen probleem. Geef aan ons door hoe groot de ruimte is die u wilt voorzien van een PVC vloer en vertel naar welke vloer uw voorkeur uitgaat. Zodra wij dit in kaart hebben gebracht, stellen wij een offerte op maat om, zodat u precies weet wat de kosten zijn van een Therdex PVC vloer.

Meer weten over Therdex PVC vloeren bij Keukencentrum de Vries?

Heeft u ook interesse in het kopen van Therdex PVC vloer bij Keukencentrum de Vries? Neem gerust contact op met onze specialisten. Wij staan voor u klaar en helpen u verder bij het maken van een geschikte keuze.

Bekijk onze vloeren