woonvloerenVloertegels kunnen uitstekend gebruikt worden voor in uw badkamer, woonkamer, kantoor of toilet. Deze tegels zijn niet alleen sfeervol, maar zijn ook praktisch in reiniging en onderhoud. De tegels zijn zowel als parket, laminaat of als planken te leggen. Een ander groot voordeel is dat ze te gebruiken zijn met vloerwarming.

Uitgebreid aanbod vloertegels

De deskundige medewerkers van Keukencentrum De Vries kunnen u alles over deze vloer tegels vertellen. We hebben immers een uitgebreid aanbod van deze tegels voor in de vloer. Bezoekt u daarom eens onze prachtige showroom om inspiratie op te doen. Iedere klant wordt hier van begin tot eind begeleidt om tot de beste aanschaf te komen.

Alles onder één dak

De mooiste en beste vloertegels koopt u dus bij Keukencentrum De Vries. Door het uitgebreide aanbod heeft u bij ons alles onder één dak. Wij kunnen het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Bezoekt u dan eens onze showroom in Genemuiden of neemt u contact op.