Vloertegels kunnen uitstekend gebruikt worden voor in uw badkamer, woonkamer, keuken, kantoor of toilet. Deze tegels zijn niet alleen sfeervol, maar zijn ook praktisch in reiniging en onderhoud. De tegels zijn zowel als parket, laminaat of als planken te leggen. Een ander groot voordeel is dat ze te gebruiken zijn met vloerwarming. De mogelijkheden zijn divers. De deskundige medewerkers van Keukencentrum De Vries in Genemuiden kunnen u alles over deze vloer tegels vertellen. We hebben immers een uitgebreid aanbod van deze tegels voor in de vloer. Deze koopt u bij ons tegen een scherpe prijs. Bezoekt u daarom eens onze prachtige showroom om onze collectie tegels te bekijken. Iedere klant wordt hier van begin tot eind begeleidt om tot de beste aanschaf te komen. De mooiste vloertegels koopt u bij de specialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit vloertegels. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie

 

vloertegels

Vloertegels kopen bij Keukencentrum De Vries

Bij Keukencentrum De Vries begrijpen we dat u niet dagelijks nieuwe vloertegels koopt. Daarom dient u zich vooraf goed te laten informeren over de mogelijkheden. Brengt u daarom eens een bezoek aan onze overzichtelijke showroom met een ruim aanbod aan tegels. Hier kunnen onze specialisten u voorzien van alle benodigde informatie over de vloertegels. Ons assortiment tegels bestaat uit verschillende designs, samenstellingen en materialen. Of u nu tegels met een Spaans design zoekt, of de voorkeur geeft aan de klassieke Nederlandse tegels; u vindt het allemaal bij ons. Brengt u daarom snel een bezoek aan onze winkel voor de mooiste tegels. Deze kunt u direct meenemen of thuis laten bezorgen. Doordat u alles zelf samenstelt, komt u qua prijzen niet voor verrassingen te staan.

Ik koop mijn vloertegels bij de specialist

De mooiste en beste vloertegels koopt u dus bij Keukencentrum De Vries. Door het uitgebreide aanbod heeft u bij ons alles onder één dak. Wij kunnen het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Bezoekt u dan eens onze showroom in Genemuiden of neemt u contact op.

Bekijk onze keukens