Woonvloeren kopen? Uw vloer in huis is erg belangrijk voor de sfeer en stijl. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belang. Immers loopt u hier dagelijks overheen. Bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden vindt u ruim aanbod van de mooiste woon vloeren. Deze vloeren zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. De woonvloeren zijn verkrijgbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van antiek tot industrieel. Ook op het gebied van kleuren zijn er talloze mogelijkheden. Voor iedere ruimte is er de perfecte oplossing. Heeft u interesse? Bezoekt u dan eens onze showroom om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers hebben jarenlange ervaring en begeleiden u van begin tot eind met de aanschaf van de prachtigste en hoogste kwaliteit woonvloeren.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit woonvloeren. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
woonvloeren

Woonvloeren kopen bij Keukencentrum De Vries

Bij ons kunt u dus terecht voor verschillende stijlen woonvloeren. Of u nu fan bent van landelijk of strak: wij hebben een zeer breed assortiment, zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij Keukencentrum De Vries terecht voor PVC vloeren en vloertegels. PVC vloeren hebben een ongekende duurzaamheid, een hoge slijtageweerstand en zijn verkrijgbaar in veel kleuren en patronen. Tel daarbij het gebruikersgemak en de lange levensduur op, en u heeft een zorgeloze vloer. Vloertegels zijn niet alleen sfeervol, maar zijn ook praktisch in onderhoud en reiniging. U kunt de tegels zowel als parket, laminaat of als planken leggen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige woonvloer, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod keukens. Deze zijn ook in de showroom te bekijken.

Ik koop mijn woonvloer bij de specialist

De mooiste en beste woonvloer koopt u dus bij Keukencentrum De Vries. Door het uitgebreide aanbod heeft u bij ons alles onder één dak. Wij kunnen het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Bezoekt u dan eens onze showroom in Genemuiden of neemt u contact op.

Bekijk onze woonvloeren