De Vries keukens Genemuiden

De Vries keukens Genemuiden 2017-05-29T07:31:13+00:00

De Vries keukens Genemuiden heeft een uitgebreide assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Deze bieden wij ook nog eens tegen betaalbare prijzen aan. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de keukenbranche en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden bij het kopen van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen wij de keuken van uw dromen tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, hebben wij ook een ruim aanbod vloeren. Deze zijn natuurlijk in onze showroom te bekijken. Door het ruime aanbod heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Wij kunnen het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat bezoekers De Vries keukens Genemuiden wel weten te vinden.

De Vries keukens Genemuiden

Natuurlijk koopt u niet elke dag een nieuwe keuken, dat begrijpen wij als geen ander. Maar wellicht heeft u al wel enkele ideeën over de stijl of bepaalde details. Ook dan blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. Bij Keukencentrum De Vries vindt u verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of van strak houdt: u vindt bij ons een ruim aanbod zodat er voor elk wat wils bij zit. Bij ons kunt u namelijk terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, hebben wij ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn erg belangrijk voor de sfeer in uw keuken. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij desgewenst ook leveren en plaatsen.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn keuken of vloer bij de specialist

Keukencentrum De Vries heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen u van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van de mooiste keukens. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken? Brengt u dan een bezoek aan de showroom van De Vries keukens Genemuiden.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: