Keukenapparatuur

Keukenapparatuur 2017-03-01T22:05:46+00:00

Keukenapparatuur nodig? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden aan het juiste adres. Bij ons vindt u niet alleen een zeer uitgebreid aanbod van alle topmerken (inbouw)keukenapparatuur, wij verzekeren u ook een deskundig keuken advies. Een goede keuken kan niet zonder keuken apparatuur, zoals een afzuigkap, koelkast, oven, magnetron, kookplaat, fornuis en vaatwasser. Afhankelijk van uw huishouden is er de behoefte aan bepaalde apparatuur of heeft u sommige apparatuur voor de keuken misschien niet nodig. Daarom kunt u bij ons uw keuken op maat laten samenstellen. Bezoekt u daarom snel de showroom van Keukencentrum De Vries om inspiratie op te doen. Keukenapparatuur koopt u bij de specialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Keukenapparatuur kopen bij Keukencentrum De Vries

De keukenapparatuur in ons assortiment is ontwikkeld met alle functionaliteiten die nodig zijn om uw tijd in de keuken makkelijker en leuker te maken. Daarnaast moet het de uitstraling van uw keuken versterken. Kiest u daarom keukenapparatuur die goed past bij de stijl van uw (nieuwe) keuken en laat bijvoorbeeld één onderdeel van de apparatuur de eyecatcher zijn, zoals de kookplaat. Als u geïnteresseerd bent in mooie keuken apparatuur, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom waar veel design showmodellen zijn opgesteld. Bij ons kunt u makkelijk uw keuken op maat samenstellen. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D-ontwerp zullen wij uw droomkeuken tot stand laten komen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen u bij uw aankoop.

Ik koop mijn keukenapparatuur bij de specialist

Keukenapparatuur koopt u bij de specialist. Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken apparatuur? Neemt u dan contact op met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Genemuiden.

Keukencentrum de Vries

Kamperzeedijk 127
8281 PD Genemuiden

038 - 33 77 584
info@keukencentrumdevries.nl

Openingstijden
Maandag |Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag |09.00 - 17.00 uur
Zaterdag |10.00 - 16.00 uur

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: