Let op de apparatuur bij de aanschaf van een keuken

Het kiezen van de juiste keukenapparatuur is een belangrijk aspect bij de aankoop van een nieuwe keuken. Deze is immers voorzien van de nodige apparatuur. Welke keukenapparaten zijn echt noodzakelijk en waar moet u tijdens het kiezen op letten? Keukencentrum De Vries helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Vaak wordt er gesproken over de vijf standaard apparaten die in een moderne keuken niet mogen ontbreken. Hiermee bedoelen we de kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven.

Kookplaat

Een gaskookplaat is eenvoudig te bedienen en goedkoper dan een keramische kookplaat. Maar een kookplaat op gas of gasfornuis is wel gevaarlijker en schoonmaken is moeilijker. Daarbij past een elektrische kookplaat beter bij een strakke moderne keuken en is de temperatuur nauwkeuriger in te stellen. Een elektrische kookplaat verbruikt echter weer meer energie en hebben de kookzones meer tijd nodig om af te koelen.

Afzuigkap

De keuze voor het type afzuigkap wordt voornamelijk bepaald door de afvoermogelijkheden. Waar een afzuigkap met motor wordt aangesloten op een afvoerpijp naar buiten is een kap zonder motor ideaal voor aansluiting op een centraal afzuigsysteem. Is luchtafvoer niet mogelijk dan is er nog de recirculatie afzuigkap. Door de ruime keuze in design is er altijd wel een afzuigkap te vinden die qua stijl perfect aansluit bij uw keukenstijl.

Koelkast

De eerste keuze die u moet maken is of u voor een inbouw koelkast of vrijstaande koelkast gaat. Een inbouwmodel kan netjes worden weggewerkt achter de keukenfronten. Een design koelkast, Amerikaanse koelkast of koel/vriescombinatie kan echter een echte eyecatcher in uw keuken zijn. De grootte van uw huishouden is bij deze keuze vaak bepalend. Een ander belangrijk aandachtspunt is uiteraard het energieverbruik, deze apparaten staan immers de hele dag aan.

Vaatwasser

Bijna ieder huis beschikt tegenwoordig over een vaatwasser, maar welk model wilt u Het nadeel van een vrijstaand model is dat deze in tegenstelling tot een vaatwasser met bedieningspaneel of een volledig geïntegreerd model niet netjes in uw keuken kan worden ingebouwd. Let bij uw keuze verder ook op het energieverbruik en hoe vaak u de vaatwasser gebruikt.

Oven

Er zijn verschillende type ovens te koop, maar welke oven sluit het beste aan bij uw kookstijl? Bereid u regelmatig meerdere ovengerechten tegelijkertijd? Dan is de aanschaf van een heteluchtoven met meerdere niveaus een verstandige keuze. Gebruik u de oven minder intensief, dan is een combi-oven een efficiënte en ruimtebesparende keuze. Wilt u gezonder en smaakvoller eten? Kies dan voor een stoomoven waarin gerechten door middel van stoom worden bereid.

2018-04-04T21:02:45+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: