Keuken renoveren

Keuken renoveren 2018-07-03T08:01:04+00:00

Keuken renoveren? Dat doet u via Keukencentrum De Vries. Door onze jarenlange ervaring in de keukenbranche, kunnen wij alles vertellen over een keukenrenovatie. Bent u dus uitgekeken op uw huidige keuken, maar wilt u niet direct een volledig nieuwe keuken kopen? Dat kunnen wij ons, gezien de investering, goed voorstellen. Uw oude keuken renoveren is in dat geval dé oplossing! Door bijvoorbeeld de fronten, apparatuur en het werkblad te vervangen, creëert u al heel snel een compleet nieuwe look. De eerste stap richting het vernieuwen van keukens is het inwinnen van advies bij een ervaren keukenspecialist. Met ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van professionele keukenrenovatie, is Keukencentrum De Vries uw startpunt voor het realiseren van een geheel nieuwe keukenuitstraling. Onze specialisten kijken samen met u naar de mogelijkheden op het gebied van een keukenrenovatie. Wij brengen eerst uw wensen, ideeën en verwachtingen in kaart. Vervolgens kunnen wij u voorzien van een deskundig advies op basis van de gewenste stijl en inrichting. Een keuken renoveren doet u dus via ons.

Uw keuken renoveren via Keukencentrum De Vries

Kan uw keuken wel een opknapbeurt gebruiken? In dat geval hoeft u niet de gehele keuken te slopen en een nieuwe te installeren. Er zijn namelijk voldoende alternatieven om uw keuken te renoveren. Denkt u eens aan een andere werkblad, een frisse kleur, nieuw tegelwerk of moderne apparatuur. Een ander detail kan al een heel nieuw beeld geven. Meer weten? Doe inspiratie op in onze showrooms in Genemuiden en Dronten. Om een keuken betaalbaar te houden, is het erg belangrijk om te inventariseren wat u echt nodig heeft in deze ruimte. Ook is het belangrijk om te weten wat uw budget is, waar u uw geld aan uit wilt geven en waar u graag op bespaart. Bij Keukencentrum De Vries heeft u een uitgebreid aanbod aan keukens voor een betaalbare prijs. Een betaalbare keuken betekent niet dat u moet inleveren op de kwaliteit. Minder kwalitatieve keukens zijn er tegenwoordig nauwelijks meer. Het is wel van belang dat u weet op welke onderdelen u concessies doet. Vertrouw hierbij op het advies van onze keukenadviseurs. Zij weten exact waar de belangrijkste kwaliteiten van een keuken liggen en waar u beter niet op kunt besparen.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Laagste prijsgarantie
  • Geen agressieve verkoop
  • 5 jaar garantie op elke keuken incl. apparatuur
keuken renoveren

Ik renoveer mijn keuken via de specialist

Onze specialisten helpen u bij keukenrenovatie door advies te geven over (het hergebruik van) de materialen, kleuren, stijlen en apparatuur. Heeft u al wel ideeën, maar geen concrete wensen? Ook dan kunnen wij u helpen. Om u zo goed mogelijk te helpen met al deze keuzes, willen wij u inzichten geven wat er allemaal mogelijk is op keukengebied. De beste inspiratie voor uw nieuwe keuken krijgt u door deze zelf te bekijken. In onze showrooms hebben wij de keukens opgesteld en ingericht volgens de laatste keukentrends. Zo helpen wij u bij het vinden van de keuken die het beste past bij u en uw stijl van koken.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: