Keukens Lelystad

Keukens Lelystad 2017-09-05T18:31:25+00:00

Keukens Lelystad vindt u bij Keukencentrum De Vries. Wij hebben een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die we ook nog eens tegen betaalbare prijzen aanbieden. Omdat uw nieuwe keuken uiteraard moet passen bij uw smaak en interieur, bieden wij diverse soorten keukens aan. Bij ons heeft u dan ook de keuze uit een landelijke, design, klassieke en trendy stijl. Brengt u een bezoek aan onze inspirerende showroom om uw droomkeuken te ontdekken. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen u met hun creativiteit van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk, persoonlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Keukens Lelystad koopt u dus bij de specialist.

Keukens Lelystad kopen bij Keukencentrum De Vries

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken in Lelystad? Dat doet u het beste door de keuken met eigen ogen te bekijken in onze showroom in Genemuiden. Hier vindt u verschillende keukenopstellingen, variatie in het gebruik van kleuren én materialen. Het zelf zien zorgt dat u een goed gevoel krijgt van wat u terug wilt zien in uw nieuwe keuken. Uiteraard begrijpen wij dat het niet eenvoudig is om uw persoonlijke stijl in uw keuken terug te vinden, welk materiaal u wilt gebruiken en welke afwerking u wilt. Daarom geven onze medewerkers u graag advies. Onze mensen hebben jarenlange ervaring in de keukenbranche en kunnen u met hun creativiteit van het begin tot het eind begeleiden bij de aanschaf van een nieuwe keuken in uw woning in Lelystad.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
keukens lelystad

Ik koop mijn keuken bij de specialist

U bent dus op zoek naar een nieuw keuken. Keukencentrum De Vries heeft een prachtig aanbod met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken in Lelystad? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom in Genemuiden, waar u altijd slaagt. De koffie staat voor u klaar.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: