Kookplaatafzuiging in een eiland

Knijnenberg – Kampen

Heeft u een kookeiland met een kookplaat in uw keuken? Dan hoort daar uiteraard een goede afzuigkap bij. Deze eiland afzuigkappen kunnen vrij aan het plafond boven het kookeiland gemonteerd worden om de kooklucht af te kunnen voeren. De kookplaatafzuigkappen zijn er in verschillende soorten en maten. Sommige modellen zijn echte blikvangers en andere zijn veel eenvoudiger. Uiteraard koopt u deze bij Keukencentrum De Vries.

Luchtafvoer of recirculatie afzuigkap

Naast de standaard eiland afzuigkappen, waarbij de kooklucht naar buiten afgevoerd wordt, is er voor bepaalde modellen recirculatie mogelijk. Deze modellen zijn geschikt voor zowel recirculatie met actief koolfilters als luchtafvoer naar buiten. Onze eiland afzuigkappen zijn gemaakt van roestvrijstaal, en soms in combinatie met andere materialen zoals glas, kunststof en aluminium. Op die manier hebben ze een strakke en moderne uitstraling.

Diverse afzuigkappen

Daarnaast hebben ze LED of halogeen verlichting en is de bediening gemakkelijk. De kleinere modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en er zijn zelfs eiland afzuigkappen die qua vormgeving lijken op lampen. Het is belangrijk dat de afzuigkap net zo groot is als uw fornuis of kookplaat. Daarom zijn ze in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoekt u dan onze showroom ter inspiratie.

2017-12-07T15:50:46+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: