L keuken

L keuken 2017-09-05T18:27:40+00:00

L keuken kopen? Dit is een veelgebruikte keukenopstelling. En dat is niet voor niets, want L-keukens zijn functioneel en veelzijdig. Deze keukens bestaan uit twee zijdes die met een hoekelement aan elkaar verbonden zijn. Er zijn verschillende oplossingen om maximaal gebruik te maken van deze hoek. Denkt u bijvoorbeeld aan een draaicarrousel of een aantal hoeklades. Met dit type keuken – ook wel hoekkeuken genoemd – beschikt u over veel kastruimte en een groot werkblad. Daarbij heeft u met een L-keuken alles binnen handbereik, mits u de ruimte goed indeelt. Uiteraard zijn deze L-keukens te verkrijgen bij Keukencentrum De Vries. Brengt u eens een bezoek aan onze showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen. Wij bieden u een prachtige collectie met de mooiste en beste L keukens.

L keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Een L keuken is er in diverse stijlen: van modern tot landelijk en van design tot klassiek. Daarnaast heeft u volop keuze uit allerlei formaten zodat er voor iedere ruimte een geschikte keuken is. Ook qua indeling kunt u alle kanten op. Ons keukencentrum heeft een ruim aanbod met keukens in een L-vorm. Brengt u daarom een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Het uitzoeken van een nieuwe keuken begint bij ons met een bak koffie en persoonlijk contact, waarbij onze specialisten de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens maken wij een 3D ontwerp om een helder beeld van uw keuken te creëren. Daarbij kijken we ook naar de stijl, materialen en afwerkingen. Als alles naar wens en besteld is, plaatsen onze vaklieden uw keuken op maat.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse L keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
l keuken

Ik koop mijn L keuken bij de specialist

Past een L-keuken in uw woning en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom of neemt u contact op. Wij hebben een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. Onze medewerkers hebben tientallen jaren ervaring in de keukenbranche en kunnen u van begin tot eind begeleiden in de aanschaf van de prachtigste keukens.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: