Wat zijn de musthaves voor in de moderne keuken?

De moderne keuken is tegenwoordig erg populair. En dat is uiteraard niet voor niets. U kunt namelijk verschillende kanten op met deze keuken. Zowel qua vorm, materiaal en apparatuur. Lees hier wat volgens Keukencentrum De Vries de vier musthaves zijn voor in deze keuken.

  1. Inductie kookplaat

De allernieuwste keukenapparatuur is natuurlijk belangrijk in een moderne keuken. Denkt u hierbij aan een inductie kookplaat met flexibele zones. De kookplaat is ideaal doordat de verschillende zones samengevoegd kunnen worden. Daarnaast is de kookplaat strak weggewerkt in het aanrechtblad.

  1. Ingebouwde afzuigkap

TimmermanNatuurlijk is een afzuigkap onmisbaar in een keuken. Deze kappen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is er de mogelijkheid om deze in te bouwen in het plafond. Zo is de afzuigkap onzichtbaar, wat bijdraagt aan het ruimtelijke effect en de minimalistische uitstraling. Perfect voor de moderne keuken.

  1. Wandplanken

Wandplanken maken een moderne keuken helemaal af. Kiest u dus voor een strak design en plaats hier kookboeken, potten en andere accessoires op.

  1. Betonnen werkblad

Een betonnen werkblad is prachtig en geeft een robuuste uitstraling aan de strakke sfeer in de moderne keuken. Het voordeel is verder dat zo’n werkblad hittebestendig is. Dit is dus ideaal voor bij het koken. Ander pluspunt is dat het natuurproduct goed schoon te houden is.

Neem contact op

Wilt u weten of deze musthaves ook in uw (moderne) keuken passen? Neemt u in dat vrijblijvend contact op met onze mensen om de mogelijkheden door te nemen. Uiteraard kunt u het beste een bezoek brengen aan onze showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen. Onze mensen hebben de koffie klaarstaan.

2017-09-05T14:50:19+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: