Nieuwe keuken kopen

Nieuwe keuken kopen 2018-03-13T20:30:33+00:00

Nieuwe keuken kopen? Brengt u dan een bezoek aan Keukencentrum De Vries in Genemuiden. U kunt in onze showroom in Genemuiden namelijk terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens van de hoogste Duitse kwaliteit. Onze deskundigen geven u graag advies voor de beste keuze. Immers is een keuken is niet alleen praktisch, maar moet het ook voldoen aan uw stijl, eisen en wensen. Mogelijk heeft u al wel een bepaald idee over de sfeer of bepaalde details. Want hoe ziet uw droomkeuken eruit? Wat past bij u en de ruimte in uw woning? De kans is groot dat wij uw keuken van uw dromen in onze showroom hebben staan of kunnen samenstellen. De opties en combinaties zijn eindeloos. Een nieuwe keuken kopen doet u dus bij keukenspecialist Keukencentrum De Vries.

Nieuwe keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

De ruimte in uw keuken bepaalt voor een groot deel de indeling van de keuken. Heeft u plek voor een kookeiland? Of gebruik u die ruimte liever voor een eettafel? Een nieuwe keuken kopen begint met het bedenken van de ideale keukenopstelling. U kunt bij ons terecht voor verschillende stijlen keukens. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Onze ervaren adviseurs kunnen u uitstekend helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken. Immers is een keuken is niet alleen praktisch, maar moet het ook voldoen aan uw stijl, eisen en wensen. Want hoe ziet uw keuken eruit? Wat past bij u en de ruimte in uw huis? De kans is groot dat wij uw keuken van uw dromen in onze showroom hebben staan of kunnen samenstellen.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn nieuwe keuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt in één van onze keukens? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Genemuiden of Dronten ter inspiratie. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige, nieuwe keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies. De koffie staat klaar.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: