Tijdloze keuken

Tijdloze keuken 2017-02-07T13:13:02+00:00

Tijdloze keuken kopen om eindeloos in te kunnen genieten? Dat doet u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden. Wij hebben een ruim aanbod van keukens met neutrale kleuren en elementen. De vaak eenvoudige en functionele ontwerpen van deze tijdloze keukens geven u zelf veel ruimte om uw eigen smaak aan te brengen. Hiermee heeft u jarenlang variatieplezier in het vooruitzicht. U kunt te allen tijde variëren met bijvoorbeeld nieuwe grepen of een nieuw aanrechtblad. Lijkt u dit wat? Bezoekt u dan eens snel onze prachtig ingerichte showroom om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers geven u een passend advies. Zo bent u verzekerd van een keuken waarin u lang kunt genieten. Een tijdloze keuken kopen doet u bij de specialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
Tijdloze keuken

Tijdloze keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

De tijdloze keukens bevatten de meest effectieve keukenonderdelen. Zo kunt u dus helemaal zelf uw keuken naar wens samenstellen. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende designs, materialen en samenstellingen. En u kunt zelfs een uitgebreide apparaten set bijbestellen. Als u interesse heeft in een tijdloze keuken, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom waar veel tijdloze showmodellen zijn opgesteld. Bij ons kunt u makkelijk uw keuken op maat samenstellen. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D-ontwerp zullen wij uw droomkeuken tot stand laten komen. Onze medewerkers denken graag met u mee en geven u een advies op maat. Door deze werkwijze weet u zeker dat u de beste keuze maakt met uw tijdloze keuken.

Ik koop mijn tijdloze keuken bij de specialist

Keukencentrum De Vries heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens met een tijdloos karakter, die tegen betaalbare prijzen worden aangeboden. We verzorgen het complete traject, van ontwerp tot oplevering. Brengt u snel een bezoek aan onze prachtige showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen.

Keukencentrum de Vries

Kamperzeedijk 127
8281 PD Genemuiden

038 - 33 77 584
info@keukencentrumdevries.nl

Openingstijden
Maandag |Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag |09.00 - 17.00 uur
Zaterdag |10.00 - 16.00 uur

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: