Tips voor de inrichting van een kleine keuken

Design keukensStel, u heeft een kleine keuken. Hoe kunt u deze indelen en wat zijn de mogelijkheden? Keukencentrum De Vries geeft hierbij enkele tips die u helpen om van een kleine keuken een functionele keuken te maken.

Tip 1: niet volstoppen

Uiteraard wilt u de keukenruimte zo optimaal mogelijk benutten. Wat u dan juist niet moet doen of willen is deze ruimte vol te proppen met kasten. Misschien creëert u wel veel bergruimte, maar de ruimte in de keuken neemt aanzienlijk af. Dat wilt u juist niet.

Tip 2: opruimen

Door de jaren heen heeft u vast veel keukenspullen verzameld. Waarschijnlijk gebruikt u daar lang niet alles meer van. Ons advies: ga eens grondig door de keukenkast en ruim oude en onnodige potten, pannen en overig keukengerei weg. Dit bespaart ruimte.

Tip 3: extra planken

U kunt ook slim gebruikmaken van de ruimte binnenin uw kasten. Wellicht dat u hier extra planken kunt plaatsen. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de hoogte en de diepte van de kasten. Functioneel voor de keuken dus.

Tip 4: voldoende licht

Donker maakt klein en licht maakt groot. In uw kleine keuken is het dus verstandig goed te kijken naar de natuurlijke lichtinval en te kiezen voor lichte verfkleuren. Veel daglicht en lichtgekleurde wanden maken de ruimte optisch groter.

Tip 5: grote vloertegels.

Kleine tegels maken een kleine ruimte druk en propperig. Grote vloertegels doen een keuken juist groter lijken. Doordat u gebruikmaakt van minder voegen, oogt de vloer veel rustiger. Op een eenvoudige wijze kunt u de ruimte groter laten lijken.

Meer tips

Een kleine keuken mooi en functioneel indelen is eigenlijk vooral een kwestie van goed plannen. Onze adviseurs helpen u graag bij het inrichten van uw keuken. Bezoek onze showroom of neemt u contact op met onze adviseurs voor de opties.

2017-11-15T10:35:43+00:00

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: