U keuken

U keuken 2017-09-05T18:24:41+00:00

U keuken kopen? Dat doet u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een ruim aanbod van dit type keukens. Een U-keuken is ontzettend functioneel omdat alles binnen handbereik is. Zo zijn er meerdere werkvlakken die verschillend kunnen worden ingedeeld. Met name in grotere ruimtes kan er creatief met de opstelling worden omgegaan. Zo is het mogelijk om één van de zijdes los in de ruimte te zetten. In een wat kleinere ruimte is de traditionele opzet van een U-keuken het meest voor de hand liggend. In dat geval staan alle zijden tegen een muur, waardoor er voldoende ruimte overblijft. Brengt u eens een bezoek aan onze showroom om ons aanbod van deze keukens te bewonderen en inspiratie op te doen. De mooiste U keuken van de hoogste kwaliteit koopt u bij de specialist.

U keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Iedere keuken met een U-vorm kan in elke gewenste stijl worden uitgevoerd. Denkt u hierbij aan een zeer luxe variant tot een keuken met een warme uitstraling. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een design of landelijke U keuken, bij Keukencentrum De Vries stelt u uw droomkeuken samen. Brengt u dus snel een bezoek aan onze showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen. Daar vindt u namelijk een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. De ervaren medewerkers kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een nieuwe keuken. Door eerlijk advies en een professioneel 3D ontwerp zullen zij uw keuken met U-vorm tot stand laten komen. Uiteraard leveren en plaatsen onze professionals deze bij u thuis.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse U keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
u keuken

Ik koop mijn U keuken bij de specialist

De beste inspiratie voor uw nieuwe U keuken vindt u door deze met eigen ogen te bekijken in onze showroom. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige keuken. Brengt u dus snel een bezoek aan onze showroom om dit te ervaren. Onze specialisten staan klaar voor een passend advies.

Uw keuken kopen bij Keukencentrum de Vries

Over Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft het keukencentrum ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken.

Keukens kopen bij de specialist

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren.

Woonvloeren op maat

Een vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in uw huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belangrijk. U loopt er immers elke dag overheen. Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden. Onze klanten zochten onder meer op: